Kulturcrew på utbildning

posted in: Just nu, Okategoriserade | 0

På Stenbackaskolan har vi något som kallas för kultur crew. Det är en grupp elever som är med och bestämmer vad vi ska se för teaterföreställningar och musikföreställningar. De får bland annat vara med och ta emot artisterna som kommer och presentera dem för övriga elever på skolan. Årets kulturcrew består av 3 elever i åk 9, 2 elever i åk 8 och 1 elev från åk 7. Handledare för crewet är Jenny, Marcin och Sofie.

Onsdag 25/9 var Stenbackas kulturcrew på utbildning i Växjö 9.30-16.30.

Vad gjorde vi då?

Dagen började med fika därefter var det dags för eleverna att delta i workshops. De nya medlemmarna i crewet hade presentationsteknik och de äldre hade ”kulturcrew tar över bion” som handlade om att arrangera skolbio.

Sen var det dags för Lunch och då var det Pizzabuffé.

Efter Lunch var det workshops igen, de nya hade rundvandring på teatern och de äldre möte med skådespelare.

Dagens sista pass var något som kallades för Arrangörens ABC där de fick olika tips för sitt uppdrag som kulturcrew.

Sen var det dags för hemfärd igen.