Info till vårdnadshavare- Skolavslutning och aktiviteter v.24

Information till föräldrar och vårdnadshavare för elever på Stenbackaskolan.

Vi sänder er lite information då det även detta läsår börjar närma sig skolavslutning. På grund av Covid-19 kommer vi i år att ha en något annorlunda skolavslutning. Vi arbetar just nu med att planera för en fin skolavslutning för våra elever samtidigt som vi är måna om att hålla oss till alla viktiga direktiv om hur vi på bästa sätt genomför en säker skolavslutning. 

Eleverna kommer att fira skolavslutningen klassvis i sina klassrum tillsammans med sina mentorer. Inga vårdnadshavare får komma till skolan, eller skolans område denna dagen. Vi ber er som vill uppvakta era barn att istället göra det i hemmet senare under dagen. Skolavslutningen kommer vi att hålla 8:10-9:30. Buss går som vanligt till skolan och hem från skolan kl 9:30. Betygen kommer att skickas hem per post. 

Sista veckan har vi en del schemabrytande aktiviteter på skolan, i år något färre aktiviteter än vanligt och dessutom något förändrat upplägg på dessa aktiviteterna. 

  • Måndag: Lunken (ändrad bana och organisation), kl 8:10-12.00. Buss går hem kl 12.
  • Tisdag: Vanlig skoldag enligt schema. Åk 9 lämnar in sina chromebooks.
  • Onsdag åk 7 & 8: Aktiviteter på skolan kl 8:10-12.30. På eftermiddagen är eleverna komplediga för exkursion och öppet hus. Buss går hem kl 12.30
  • Onsdag åk 9: Komplediga på förmiddagen för arbetsmarknadskväll. På eftermiddagen genomför vi en klassvis avslutningsaktivitet för våra åk-9-elever tillsammans med fritidsgården. Tiderna som gäller för åk 9 är 13-16.
  • Torsdagen: Klassens dag

All information om aktiviteterna hittar ni i klassernas respektive  kalender.

Första skoldagen efter sommarlovet är onsdagen 19 augusti 2020. Elever i åk 7 börjar sin skoldag kl 8:10, och elever i åk 8 och 9 börjar sin skoldag kl 10.00, denna första dagen efter sommarlovet. Elever som är berättigade till skolskjuts får busslista hem per post inför skoluppstarten. 

Inför skoluppstarten uppdaterar vi vår hemsida med viktig information inför, så håll utkik på www.stenbackaskolan.se och följ gärna vår verksamhet på instagram @stenbackaskolan för att få en inblick i vad vi hittar på i skolan. 

Vi vill särskilt tacka er som har elever som slutar på skolan för ett gott samarbete, och önskar eleverna lycka till i framtiden, och samtidigt ser vi fram emot fortsatt gott samarbete med er som har elever i blivande åk 8 och 9! 

MVH Carolina Augustsson, rektor, tillsammans med all personal på skolan. 

Informationsbrev till vårdnadshavare VT-20 skolavslutning (pdf)