Hälsning från Annelie- Stenbackaskolans nya rektor

Annelie Thelander Eriksson- Rektor Stenbackaskolan

Hej! Det är jag som är ny rektor på Stenbackaskolan.

Jag heter Annelie Thelander Eriksson. Är född och uppvuxen i Sölvesborg, där jag fortfarande bor i en villa tillsammans med min man. Jag har två vuxna barn och ett barnbarn.

Min bakgrund är elva år som undersköterska då jag arbetat både inom åldringsvård, akuten och förlossning. Jag har också två års erfarenhet som personlig assistent. Vidareutbildade mig till lärare och arbetade 15 år på Furulundsskolan i Sölvesborg som Bi, Ke och Nk lärare. Har via olika ledaruppdrag kommit fram till att skolledare var något som jag vill bli. Läste en 15p kurs på Malmö Universitet ” Rekryteringsutbildning för blivande skolledare”. Fick därefter tjänst i Mönsterås som rektor på en 7-9 skola, där jag arbetat under 1,5 år. Men längtan tillbaka till Blekinge blev för stark, så nu står jag här. Har påbörjat rektorsutbildningen och känner mig så stolt över att få vara rektor för denna skola.

Min fritid ägnar jag helst åt vandring i naturen, resor och familjen. Jag tycker om att träna och är utbildad styrketränings instruktör. Har dykcertifikat och varit och dykt på många olika platser i världen.