Halvdag “Öpper dörr” 13 och 21 oktober

På skolan har vi en aktivitet som vi kallar “Öppen dörr”.

“Öppen dörr” är dagar då det ordinarie schemat bryts helt. Då alla lärare är tillgängliga för alla elever. Lärare meddelar eleverna vilken sal de befinner sig i och vad de har för ämnen och därefter får eleverna tillsammans med mentorn planera var de ska vara och vad de ska jobba med.

Dagar som uppskattas mycket av våra elever då de själva får planera vad de ska jobba med och har möjlighet att ta igen moment de missat och fördjupa sig i något de är intresserad av.

På grund av Covid-19 och rådande restrikioner har vi fått anpassa “Öppen dörr”.

Höstterminens öppen dörr kommer att ske under två halvdagar. Den 13 oktober och den 21 oktober mellan klockan 8:10-11:30. Därefter följer eleverna sitt ordinarie schema.

Klasserna kommer att sitta i varsitt klassrum under dagen och undervisande pedagoger kommer att gå runt och besöka de olika klasserna för att ge stöd och utveckling för de elever som önskar.