Exkursion Nytorpet åk 9

Under v. 36 kommer vi att ha en heldag i fält för våra åk 9 elever kring Nytorpet. Då två klasser/dag.

9A+9D är iväg onsdag den 8 september

9B+9C är iväg torsdag den 9 september

9Eär iväg tfredag den 10 september.

Dagen kommer att delas in i tre pass,:

• I biologin kommer vi att undersöka ekosystemen insjön och skogen
  • I idrotten då kommer vi att utveckla våra kunskaper inom orientering.
  • I fysiken kommer vi att göra praktiska övningar och räkna kraft och rörelse och experimentera med ljusets brytning och reflektion.

Program för respektive klass hittas i klasskalendrar på hemsidan.

De elever som ska ha idrottspasset först kommer ombytta (idrottskläder) till skolan, duschmöjligheter finns.

Att tänka på:

Medtag extra dricka, tallrik, bestick samt något mellanmål.

Vi kommer att ta med oss mat från skolan (pastasallad).

Ta med  varma kläder, regnkläder, idrottskläder, ev ombyte,  och ev ett sittunderlag. Stövlar kan också vara bra.

Samling på skolan kl 8.10. För er som vill ansluta direkt till Nytorpet, krävs vårdnadshavarens medgivande senast skoldagen innan. Detta gäller även hemfärden.

OBS! Det är inte tillåtet att köra moped dit.

Om ni har några frågor kontakta gärna någon av medföljande lärare: Henrik, Anette P, Sara, Lina, Michael, Tim, Alf och Maha.