Wanås Skulpturpark åk 8

Det 13-14 oktober kommer våra åk 8 elever göra ett besök på Wanås skulpturpark. Där de bland annat kommer få ta del av en guidad rundvandring i parken samt medverka i en workshop inspirerad av konstnären Rana Bergströms utställning “Infinite Geometry”. Under workshopen kommer eleverna få utforska färg, form och ljus genom att skapa mönster och färgranna installationer som förändras genom vår egen rörelse och ljus.

Då det är en heldag utomhus behöver eleverna tänka på att klä sig efter väder och ha bra skor då det kan vara blött i parken.

Att tänka på:

Medtag extra dricka, tallrik, bestick samt något mellanmål. Vi kommer att med oss mat från matsalen (pastasallad).

Ta med varma kläder, regnkläder och bra skor för vandring. Tänk på att det kan vara blött i skulpturparken så bra skor samt eventuellt regnkläder.

Bussar avgår från skolan vid 8:15 och vi är tillbaka cirka 14:30.

Onsdag 13 oktoberTorsdag 14 oktober
8B8A